Toote ajaveeb

Manuskin - nahahooldustooted (Vietnam)

Manuskin - nahahooldustooted

8 AASTAT ÜLLATUNUD, JÄI SEL SEL TEEL 2 KUUD!

Mõtlesin, et elan selle psoriaasiga kogu elu, kuid minu ellu tuli ime - jagas hr Thuong.

Manuskin | ravim ekseemi vastu
Tere kõigile, minu nimi on Tran Dinh Thuong, ma elan Hue linnas. Täna tahan jagada kõigile kasulikku teavet minu enda psoriaasi ravikogemustest.

Kuidas võiksin unustada aasta tagasi psoriaasist vabanemise? Uskuge või mitte, aga ma tegin seda ilma kallite või keeruliste ravimiteta. Üksi kodus olin vaid kahe nädalaga "kõrvaldanud" kroonilise psoriaasi, mis oli mind piinanud 8 aastat. Ma tean paljusid inimesi, kes on segaduses ja loobuvad psoriaasi ravist. Nii et kui keegi, keda see kummitab ja ravib, jagan teiega kohe oma saladust!

Ühel päeval leidsin, et mul on haigus

Psoriaas tuli minu poole umbes 8 aastat tagasi. Töötasin tol ajal ehitusplatsil ja sain järsku tugeva külma.
Nõrgenenud tervise, kehva immuunsuse tõttu kannatan psoriaasi all. Uudist kuuldes varjasin kõik oma sugulased, et nad ei peaks muretsema. Lisaks oli see minu jaoks mitte nii rahulik aeg, mu naine lahkus, langesin rasketesse kannatustesse ja depressiooni. Lühidalt, kõik need mõjutavad minu immuunsust ja see on põhjus, miks mul on olnud psoriaas. Nahale ilmuvad punaste mullidega villid, mis põhjustavad naha sügelust, ketendavat nahka ja muud. Võin öelda, et sellest ajast peale on minu sõda selle haigusega alanud.

Manuskin | ravim ekseemi vastu
Oma raviaastate jooksul proovisin ilmselt kõike, mis võimalik, alates antibiootikumidest ja lõpetades erinevate rahvapäraste ravimitega. Käisin mitme kuulsa arsti juures, et leida oma viimane lootus. Loomulikult on neil meetoditel ainult ajutine mõju. Psoriaas kummitas mu elu pidevalt.

Arst ütles mulle, et psoriaas mõjutab minu seksuaalelu. Haigus esineb 90% meestel ja sellel on kohutavad tagajärjed. Siis ma ehmusin päris ära. Ma olen ainult 40-aastane ja ma pole valmis selles vanuses oma seksuaalelu lõpetama. Psoriaasiga algasid pereprobleemid, mees ja naine olid vastuolus, tüdinesid üksteisega ja hakkasime vaidlema. Ta on minust noorem ja ma ei saa temaga lapsi saada. Nii et ma tõesti kartsin, et ta jätab mind kellegi teise pärast. Ja tõenäoliselt seetõttu, et punased laigud kehal ei tundu seksikad ja mõjutavad palju teie füsioloogiat. See on minu inerts, kuid see pole vale. Minu abielu on siit katki ...

Manuskin | ravim ekseemi vastu

Manuskin on minu elu imeline ime

Te ei pruugi seda uskuda, kuid see on tõsi. Tänu Manuskinile hoian oma perekonda õnnelikuna ja vabanen kroonilisest psoriaasist.

Manuskin | ravim ekseemi vastu
Ma pole viimase 8 aasta jooksul näinud normaalset nahka nagu kõik teised. Olen nende mullidega harjunud. Ja siis ühel hommikul ei näinud ma enam psoriaasi. Alguses arvasin tõesti, et see on unistus või äkki olen ikka sügavas unes. Kujutage ette meest, kes elab kogu elu villides ja ketendavates kohtades. Ja ühel päeval kõik kadus. Karjusin kõva häälega, sest ei uskunud oma silmi. Ka mu naine oli üllatunud. Kuna ma seda kasutasin Manuskin, see tõesti paneb mind ennast rohkem armastama ...

Nahk muutub pehmeks ja kõik psoriaasi sümptomid hakkavad kaduma. Pärast täielikku ravitsüklit (umbes 3 nädalat) läbisin testid, mis näitasid, et psoriaas on kadunud! See juhtus varem, kui mind raviti antibiootikumidega, kuid psoriaas tuli alati mõne kuu pärast tagasi. Sellest on möödas üle 10 kuu, haigus pole veel tagasi tulnud

Unistus saab teoks 8 aasta pärast

Kui aus olla, ei suuda ma siiani uskuda, et sain psoriaasist lahti. Kuigi see on üsna odav toode võrreldes minu kasutatud ravimitega.

Olen seda kreemi soovitanud mõnele foorumitel psoriaasi all kannatavale inimesele. Nad said terveks. Seetõttu võin julgelt öelda, et mitte ainult mul pole õnne, vaid kreemil «Manuskin» on tõesti tõhus tervendav toime. Lõpuks soovitan seda kõigile, kellel on psoriaasiga probleeme.

Siin on pilt minu taastumisest:

Manuskin | ravim ekseemi vastu
100% looduslike ürtide koostisosadega nagu küüslauk, krüsanteem, Beteli leht, roheline tee ... Manuskin on spetsialiseerunud psoriaasi, ekseemi, dermatiidi ravile. Ravim on täielikult tsenseeritud, ohutu, ei põhjusta üldse ärritust ega kõrvaltoimeid. Kasutamisel meelerahu, kõik!

Samuti on seda väga lihtne kasutada. Esiteks peate puhastama psoriaasi, ekseemi ... puhta veega või soolalahusega, seejärel kuivatage puhta lapiga. Järgmine on piisava koguse kreemi määrimine ravitavale nahale. Seejärel massaaži õrnalt 5 -10 minutit, et toitained saaksid naha sisse tungida, et see oleks tõhus! Kasutage 2 korda päevas: hommikul ja õhtul.

Selle loo kaudu loodan, et olete leidnud endale hea ravimi psoriaasi vastu. Mida sa nüüd tellimata ootad!

Kiire kohaletoimetamine:

  • Vietnam
  • Ametlikud esindajad riikides: Ukraina, Valgevene, Kasahstan, Gruusia, Armeenia, Läti, Leedu, Aserbaidžaan, Eesti, Hispaania, Itaalia, Saksamaa, Araabia Ühendemiraadid, Tai, Hiina, Moldova, Portugal, Mehhiko, Prantsusmaa, Usbekistan, Kõrgõzstan.
Osta ühe klõpsuga LUGEGE LUGEGE